Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) A farmer recalled how many watermelons were harvested in the past 4 days.
( ) | ||||||||||||
| 2) A pizza cheif recalled how many pizzas she had made during the past 4 days.
( ) | ||||||||||||
| 3) Class tracked how many newspapers each student collected for their recycling project.
( ) | ||||||||||||
| 4) Kakyou's class paid attention to how many bottles each student collected for their recycling project.
( ) | ||||||||||||
| 5) Nina graphed the temperature at noon for 4 days.
( ) | ||||||||||||
| 6) A reporter looked through his notebook to remember how many people he had interviewed in the past 4 days.
( ) | ||||||||||||
| 7) An archer recalled how many times he hit the bull's-eye in the past 4 days.
( ) | ||||||||||||
| 8) Selvan went on a camping trip and logged the number of miles he hiked each day.
( ) | ||||||||||||
| 9) The art club examined how many biscuits each student baked for the bake sale.
( ) | ||||||||||||
| 10) A technical support line tracked how many calls it received each day.
( ) | ||||||||||||
| 1) A farmer recalled how many watermelons were harvested in the past 4 days.
Answer: 4 | ||||||||||||
| 2) A pizza cheif recalled how many pizzas she had made during the past 4 days.
Answer: 2 SOLUTION 1 : Find the least number in the table. Remember to compare the numbers starting with the highest place value. The least number is 85. Now find the corresponding day. Tuesday corresponds to 85. | ||||||||||||
| 3) Class tracked how many newspapers each student collected for their recycling project.
Answer: 3 SOLUTION 1 : Find the least number in the table. Remember to compare the numbers starting with the highest place value. The least number is 33. Now find the corresponding name. Panimalar collected 33. | ||||||||||||
| 4) Kakyou's class paid attention to how many bottles each student collected for their recycling project.
Answer: 3 SOLUTION 1 : Find the greatest number in the table. Remember to compare the numbers starting with the highest place value. The greatest number is 67. Now find the corresponding name. Jeevini corresponds to 67. | ||||||||||||
| 5) Nina graphed the temperature at noon for 4 days.
Answer: 1 | ||||||||||||
| 6) A reporter looked through his notebook to remember how many people he had interviewed in the past 4 days.
Answer: 2 SOLUTION 1 : Find the least number in the table. Remember to compare the numbers starting with the highest place value. The least number is 48. Now find the corresponding day. Tuesday corresponds to 48. | ||||||||||||
| 7) An archer recalled how many times he hit the bull's-eye in the past 4 days.
Answer: 4 SOLUTION 1 : Find the least number in the table. Remember to compare the numbers starting with the highest place value. The least number is 30. Now find the corresponding day. Saturday corresponds to 30. | ||||||||||||
| 8) Selvan went on a camping trip and logged the number of miles he hiked each day.
Answer: 1 | ||||||||||||
| 9) The art club examined how many biscuits each student baked for the bake sale.
Answer: 1 | ||||||||||||
| 10) A technical support line tracked how many calls it received each day.
Answer: 1 SOLUTION 1 : Find the least number in the table. Remember to compare the numbers starting with the highest place value. The least number is 65. Now find the corresponding day. Wednesday corresponds to 65. | ||||||||||||