Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) How do you make 15
( ) |
| 2) How do you make 20
( ) |
| 3) How do you make 14
( ) |
| 4) How do you make 19
( ) |
| 5) Which is not a way to make 20
( ) |
| 6) How do you make 6
( ) |
| 7) How do you make 1
( ) |
| 8) How do you make 10
( ) |
| 9) How do you make 18
( ) |
| 10) Which is not a way to make 8
( ) |
| 1) How do you make 15
Answer: 4 |
| 2) How do you make 20
Answer: 4 |
| 3) How do you make 14
Answer: 3 |
| 4) How do you make 19
Answer: 1 |
| 5) Which is not a way to make 20
Answer: 1 |
| 6) How do you make 6
Answer: 2 |
| 7) How do you make 1
Answer: 4 |
| 8) How do you make 10
Answer: 1 |
| 9) How do you make 18
Answer: 4 |
| 10) Which is not a way to make 8
Answer: 2 |