Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Write an expression for 204 more than I
Answer:_______________ |
| 2) Write an expression for 150 and E more.
Answer:_______________ |
| 3) Write an expression for the sum of 238 and H.
Answer:_______________ |
| 4) Write an expression for 241 fewer than P.
Answer:_______________ |
| 5) Write an expression for U subtracted from 192.
Answer:_______________ |
| 6) Write an expression for 242 more than N
Answer:_______________ |
| 7) Write an expression for 245 and Z more.
Answer:_______________ |
| 8) Write an expression for the sum of 164 and D.
Answer:_______________ |
| 9) Write an expression for 122 fewer than Z.
Answer:_______________ |
| 10) Write an expression for N subtracted from 197.
Answer:_______________ |
| 1) Write an expression for 204 more than U Answer: U+204 SOLUTION 1 : solve: " 204 more than U " means you should add U and 204. U+204 |
| 2) Write an expression for 150 and C more. Answer: 150+C SOLUTION 1 : solve: " 150 and C more " means you should add 150 and C. 150+C |
| 3) Write an expression for the sum of 238 and I. Answer: 238+I SOLUTION 1 : solve: " The sum of 238 and I " means you should add 238 and I. 238+I |
| 4) Write an expression for 241 fewer than H. Answer: H-241 SOLUTION 1 : solve: " 241 fewer than H " means you should subtract 241 from H. H-241 |
| 5) Write an expression for A subtracted from 192. Answer: 192-A SOLUTION 1 : solve: " A subtracted from 192 " means you should subtract A from 192.
192-A |
| 6) Write an expression for 242 more than R Answer: R+242 SOLUTION 1 : solve: " 242 more than R " means you should add R and 242. R+242 |
| 7) Write an expression for 245 and O more. Answer: 245+O SOLUTION 1 : solve: " 245 and O more " means you should add 245 and O. 245+O |
| 8) Write an expression for the sum of 164 and S. Answer: 164+S SOLUTION 1 : solve: " The sum of 164 and S " means you should add 164 and S. 164+S |
| 9) Write an expression for 122 fewer than P. Answer: P-122 SOLUTION 1 : solve: " 122 fewer than P " means you should subtract 122 from P. P-122 |
| 10) Write an expression for X subtracted from 197. Answer: 197-X SOLUTION 1 : solve: " X subtracted from 197 " means you should subtract X from 197.
197-X |