Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Find the total amount if 11% of it is Rs 2046
Answer:_______________ |
| 2) Find the total amount if 14% of it is Rs 4885
Answer:_______________ |
| 3) Find the total amount if 34% of it is Rs 4084
Answer:_______________ |
| 4) Find the total amount if 38% of it is Rs 4140
Answer:_______________ |
| 5) Find the total amount if 34% of it is Rs 4349
Answer:_______________ |
| 6) Find the total amount if 5% of it is Rs 3313
Answer:_______________ |
| 7) Find the total amount if 20% of it is Rs 2796
Answer:_______________ |
| 8) Find the total amount if 1% of it is Rs 1059
Answer:_______________ |
| 9) Find the total amount if 6% of it is Rs 4771
Answer:_______________ |
| 10) Find the total amount if 11% of it is Rs 3431
Answer:_______________ |
| 1) Find the total amount if 11% of it is Rs 2046
SOLUTION 1 : Let the total amount be X 11% of the total amount = X = (2046 x 100)÷ 11 The total amount = |
| 2) Find the total amount if 14% of it is Rs 4885
SOLUTION 1 : Let the total amount be X 14% of the total amount = X = (4885 x 100)÷ 14 The total amount = |
| 3) Find the total amount if 34% of it is Rs 4084
SOLUTION 1 : Let the total amount be X 34% of the total amount = X = (4084 x 100)÷ 34 The total amount = |
| 4) Find the total amount if 38% of it is Rs 4140
SOLUTION 1 : Let the total amount be X 38% of the total amount = X = (4140 x 100)÷ 38 The total amount = |
| 5) Find the total amount if 34% of it is Rs 4349
SOLUTION 1 : Let the total amount be X 34% of the total amount = X = (4349 x 100)÷ 34 The total amount = |
| 6) Find the total amount if 5% of it is Rs 3313
SOLUTION 1 : Let the total amount be X 5% of the total amount = X = (3313 x 100)÷ 5 The total amount = |
| 7) Find the total amount if 20% of it is Rs 2796
SOLUTION 1 : Let the total amount be X 20% of the total amount = X = (2796 x 100)÷ 20 The total amount = |
| 8) Find the total amount if 1% of it is Rs 1059
SOLUTION 1 : Let the total amount be X 1% of the total amount = X = (1059 x 100)÷ 1 The total amount = |
| 9) Find the total amount if 6% of it is Rs 4771
SOLUTION 1 : Let the total amount be X 6% of the total amount = X = (4771 x 100)÷ 6 The total amount = |
| 10) Find the total amount if 11% of it is Rs 3431
SOLUTION 1 : Let the total amount be X 11% of the total amount = X = (3431 x 100)÷ 11 The total amount = |