Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) An almirah is sold at
Answer:_______________ |
| 2) An almirah is sold at
Answer:_______________ |
| 3) An almirah is sold at
Answer:_______________ |
| 4) An almirah is sold at
Answer:_______________ |
| 5) An almirah is sold at
Answer:_______________ |
| 6) An almirah is sold at
Answer:_______________ |
| 7) An almirah is sold at
Answer:_______________ |
| 8) An almirah is sold at
Answer:_______________ |
| 9) An almirah is sold at
Answer:_______________ |
| 10) An almirah is sold at
Answer:_______________ |
| 1) An almirah is sold at Answer: 6908 SOLUTION 1 : Given: S.P = D = 15% M.P = M.P = 100÷(100-Discount) x {S.P} = (100÷85) x 5872 = 1.1764705882353 x 5872 =
|
| 2) An almirah is sold at Answer: 6158 SOLUTION 1 : Given: S.P = D = 7% M.P = M.P = 100÷(100-Discount) x {S.P} = (100÷93) x 5727 = 1.0752688172043 x 5727 =
|
| 3) An almirah is sold at Answer: 5532 SOLUTION 1 : Given: S.P = D = 7% M.P = M.P = 100÷(100-Discount) x {S.P} = (100÷93) x 5145 = 1.0752688172043 x 5145 =
|
| 4) An almirah is sold at Answer: 6633 SOLUTION 1 : Given: S.P = D = 13% M.P = M.P = 100÷(100-Discount) x {S.P} = (100÷87) x 5771 = 1.1494252873563 x 5771 =
|
| 5) An almirah is sold at Answer: 6738 SOLUTION 1 : Given: S.P = D = 12% M.P = M.P = 100÷(100-Discount) x {S.P} = (100÷88) x 5929 = 1.1363636363636 x 5929 =
|
| 6) An almirah is sold at Answer: 6521 SOLUTION 1 : Given: S.P = D = 15% M.P = M.P = 100÷(100-Discount) x {S.P} = (100÷85) x 5543 = 1.1764705882353 x 5543 =
|
| 7) An almirah is sold at Answer: 5755 SOLUTION 1 : Given: S.P = D = 8% M.P = M.P = 100÷(100-Discount) x {S.P} = (100÷92) x 5295 = 1.0869565217391 x 5295 =
|
| 8) An almirah is sold at Answer: 6191 SOLUTION 1 : Given: S.P = D = 13% M.P = M.P = 100÷(100-Discount) x {S.P} = (100÷87) x 5386 = 1.1494252873563 x 5386 =
|
| 9) An almirah is sold at Answer: 6471 SOLUTION 1 : Given: S.P = D = 11% M.P = M.P = 100÷(100-Discount) x {S.P} = (100÷89) x 5759 = 1.123595505618 x 5759 =
|
| 10) An almirah is sold at Answer: 5892 SOLUTION 1 : Given: S.P = D = 10% M.P = M.P = 100÷(100-Discount) x {S.P} = (100÷90) x 5303 = 1.1111111111111 x 5303 =
|