Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Aravindh purcased musical instruments for Amount of sales tax Total amound Answer:_______________ |
| 2) Karna purcased musical instruments for Amount of sales tax Total amound Answer:_______________ |
| 3) Sriram purcased musical instruments for Amount of sales tax Total amound Answer:_______________ |
| 4) Prem purcased musical instruments for Amount of sales tax Total amound Answer:_______________ |
| 5) Karna purcased musical instruments for Amount of sales tax Total amound Answer:_______________ |
| 6) Barathan purcased musical instruments for Amount of sales tax Total amound Answer:_______________ |
| 7) Anand purcased musical instruments for Amount of sales tax Total amound Answer:_______________ |
| 8) Prem purcased musical instruments for Amount of sales tax Total amound Answer:_______________ |
| 9) Kumar purcased musical instruments for Amount of sales tax Total amound Answer:_______________ |
| 10) Murugan purcased musical instruments for Amount of sales tax Total amound Answer:_______________ |
| 1) Aravindh purcased musical instruments for Amount of sales tax Answer: 881.01 Total amound Answer: 7658 SOLUTION 1 : Soln : value of the musical instruments = Rate of sales tax = 13% = (13÷100) x 6777 = 881.01 Amount of sales tax = Total amound paid by Aravindh including sales tax = 6777+881.01 = |
| 2) Karna purcased musical instruments for Amount of sales tax Answer: 864.24 Total amound Answer: 7512 SOLUTION 1 : Soln : value of the musical instruments = Rate of sales tax = 13% = (13÷100) x 6648 = 864.24 Amount of sales tax = Total amound paid by Karna including sales tax = 6648+864.24 = |
| 3) Sriram purcased musical instruments for Amount of sales tax Answer: 1510.72 Total amound Answer: 10953 SOLUTION 1 : Soln : value of the musical instruments = Rate of sales tax = 16% = (16÷100) x 9442 = 1510.72 Amount of sales tax = Total amound paid by Sriram including sales tax = 9442+1510.72 = |
| 4) Prem purcased musical instruments for Amount of sales tax Answer: 1157.02 Total amound Answer: 7963 SOLUTION 1 : Soln : value of the musical instruments = Rate of sales tax = 17% = (17÷100) x 6806 = 1157.02 Amount of sales tax = Total amound paid by Prem including sales tax = 6806+1157.02 = |
| 5) Karna purcased musical instruments for Amount of sales tax Answer: 896.28 Total amound Answer: 7298 SOLUTION 1 : Soln : value of the musical instruments = Rate of sales tax = 14% = (14÷100) x 6402 = 896.28 Amount of sales tax = Total amound paid by Karna including sales tax = 6402+896.28 = |
| 6) Barathan purcased musical instruments for Amount of sales tax Answer: 938.86 Total amound Answer: 8161 SOLUTION 1 : Soln : value of the musical instruments = Rate of sales tax = 13% = (13÷100) x 7222 = 938.86 Amount of sales tax = Total amound paid by Barathan including sales tax = 7222+938.86 = |
| 7) Anand purcased musical instruments for Amount of sales tax Answer: 1456.56 Total amound Answer: 10025 SOLUTION 1 : Soln : value of the musical instruments = Rate of sales tax = 17% = (17÷100) x 8568 = 1456.56 Amount of sales tax = Total amound paid by Anand including sales tax = 8568+1456.56 = |
| 8) Prem purcased musical instruments for Amount of sales tax Answer: 938.86 Total amound Answer: 8161 SOLUTION 1 : Soln : value of the musical instruments = Rate of sales tax = 13% = (13÷100) x 7222 = 938.86 Amount of sales tax = Total amound paid by Prem including sales tax = 7222+938.86 = |
| 9) Kumar purcased musical instruments for Amount of sales tax Answer: 1474.2 Total amound Answer: 9664 SOLUTION 1 : Soln : value of the musical instruments = Rate of sales tax = 18% = (18÷100) x 8190 = 1474.2 Amount of sales tax = Total amound paid by Kumar including sales tax = 8190+1474.2 = |
| 10) Murugan purcased musical instruments for Amount of sales tax Answer: 609.24 Total amound Answer: 5686 SOLUTION 1 : Soln : value of the musical instruments = Rate of sales tax = 12% = (12÷100) x 5077 = 609.24 Amount of sales tax = Total amound paid by Murugan including sales tax = 5077+609.24 = |