Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Chithra bought a suitcase for
Answer:_______________ |
| 2) Swathi bought a suitcase for
Answer:_______________ |
| 3) Poongodi bought a suitcase for
Answer:_______________ |
| 4) Indra bought a suitcase for
Answer:_______________ |
| 5) Chithra bought a suitcase for
Answer:_______________ |
| 6) Savithri bought a suitcase for
Answer:_______________ |
| 7) Kumutha bought a suitcase for
Answer:_______________ |
| 8) Jeevini bought a suitcase for
Answer:_______________ |
| 9) Ovini bought a suitcase for
Answer:_______________ |
| 10) Tulasi bought a suitcase for
Answer:_______________ |
| 1) Chithra bought a suitcase for Answer: 101 SOLUTION 1 : Soln : Given VAT is 5% If the price without VAT is Now, When price including VAT is When price including VAT is = (100÷105) x 2113 = 2012 VAT = 2113-2012 = |
| 2) Swathi bought a suitcase for Answer: 108 SOLUTION 1 : Soln : Given VAT is 5% If the price without VAT is Now, When price including VAT is When price including VAT is = (100÷105) x 2276 = 2168 VAT = 2276-2168 = |
| 3) Poongodi bought a suitcase for Answer: 122 SOLUTION 1 : Soln : Given VAT is 5% If the price without VAT is Now, When price including VAT is When price including VAT is = (100÷105) x 2568 = 2446 VAT = 2568-2446 = |
| 4) Indra bought a suitcase for Answer: 131 SOLUTION 1 : Soln : Given VAT is 5% If the price without VAT is Now, When price including VAT is When price including VAT is = (100÷105) x 2758 = 2627 VAT = 2758-2627 = |
| 5) Chithra bought a suitcase for Answer: 118 SOLUTION 1 : Soln : Given VAT is 5% If the price without VAT is Now, When price including VAT is When price including VAT is = (100÷105) x 2477 = 2359 VAT = 2477-2359 = |
| 6) Savithri bought a suitcase for Answer: 128 SOLUTION 1 : Soln : Given VAT is 5% If the price without VAT is Now, When price including VAT is When price including VAT is = (100÷105) x 2691 = 2563 VAT = 2691-2563 = |
| 7) Kumutha bought a suitcase for Answer: 137 SOLUTION 1 : Soln : Given VAT is 5% If the price without VAT is Now, When price including VAT is When price including VAT is = (100÷105) x 2874 = 2737 VAT = 2874-2737 = |
| 8) Jeevini bought a suitcase for Answer: 126 SOLUTION 1 : Soln : Given VAT is 5% If the price without VAT is Now, When price including VAT is When price including VAT is = (100÷105) x 2655 = 2529 VAT = 2655-2529 = |
| 9) Ovini bought a suitcase for Answer: 126 SOLUTION 1 : Soln : Given VAT is 5% If the price without VAT is Now, When price including VAT is When price including VAT is = (100÷105) x 2656 = 2530 VAT = 2656-2530 = |
| 10) Tulasi bought a suitcase for Answer: 104 SOLUTION 1 : Soln : Given VAT is 5% If the price without VAT is Now, When price including VAT is When price including VAT is = (100÷105) x 2192 = 2088 VAT = 2192-2088 = |