Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) If C.P is
Answer:_______________ |
| 2) If C.P is
Answer:_______________ |
| 3) If C.P is
Answer:_______________ |
| 4) If C.P is
Answer:_______________ |
| 5) If C.P is
Answer:_______________ |
| 6) If C.P is
Answer:_______________ |
| 7) If C.P is
Answer:_______________ |
| 8) If C.P is
Answer:_______________ |
| 9) If C.P is
Answer:_______________ |
| 10) If C.P is
Answer:_______________ |
| 1) If C.P is Answer: 1943 SOLUTION 1 : Given: C.P = P = S.P = S.P = C.P+ P = 1536+407 = |
| 2) If C.P is Answer: 3403 SOLUTION 1 : Given: C.P = P = S.P = S.P = C.P+ P = 2960+443 = |
| 3) If C.P is Answer: 5033 SOLUTION 1 : Given: C.P = P = S.P = S.P = C.P+ P = 4590+443 = |
| 4) If C.P is Answer: 9294 SOLUTION 1 : Given: C.P = P = S.P = S.P = C.P+ P = 9177+117 = |
| 5) If C.P is Answer: 9930 SOLUTION 1 : Given: C.P = P = S.P = S.P = C.P+ P = 9761+169 = |
| 6) If C.P is Answer: 4381 SOLUTION 1 : Given: C.P = P = S.P = S.P = C.P+ P = 4008+373 = |
| 7) If C.P is Answer: 3146 SOLUTION 1 : Given: C.P = P = S.P = S.P = C.P+ P = 2681+465 = |
| 8) If C.P is Answer: 2767 SOLUTION 1 : Given: C.P = P = S.P = S.P = C.P+ P = 2434+333 = |
| 9) If C.P is Answer: 2485 SOLUTION 1 : Given: C.P = P = S.P = S.P = C.P+ P = 2320+165 = |
| 10) If C.P is Answer: 7580 SOLUTION 1 : Given: C.P = P = S.P = S.P = C.P+ P = 7476+104 = |