Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) If C.Pis
Answer:_______________ |
| 2) If C.Pis
Answer:_______________ |
| 3) If C.Pis
Answer:_______________ |
| 4) If C.Pis
Answer:_______________ |
| 5) If C.Pis
Answer:_______________ |
| 6) If C.Pis
Answer:_______________ |
| 7) If C.Pis
Answer:_______________ |
| 8) If C.Pis
Answer:_______________ |
| 9) If C.Pis
Answer:_______________ |
| 10) If C.Pis
Answer:_______________ |
| 1) If C.Pis Answer: 44425 SOLUTION 1 : Given: C.P = Loss = S.P = C.P - Loss = 46044 - 1619 = |
| 2) If C.Pis Answer: 23722 SOLUTION 1 : Given: C.P = Loss = S.P = C.P - Loss = 24945 - 1223 = |
| 3) If C.Pis Answer: 31429 SOLUTION 1 : Given: C.P = Loss = S.P = C.P - Loss = 32818 - 1389 = |
| 4) If C.Pis Answer: 36203 SOLUTION 1 : Given: C.P = Loss = S.P = C.P - Loss = 37735 - 1532 = |
| 5) If C.Pis Answer: 22825 SOLUTION 1 : Given: C.P = Loss = S.P = C.P - Loss = 24290 - 1465 = |
| 6) If C.Pis Answer: 41809 SOLUTION 1 : Given: C.P = Loss = S.P = C.P - Loss = 42834 - 1025 = |
| 7) If C.Pis Answer: 24559 SOLUTION 1 : Given: C.P = Loss = S.P = C.P - Loss = 25984 - 1425 = |
| 8) If C.Pis Answer: 23250 SOLUTION 1 : Given: C.P = Loss = S.P = C.P - Loss = 24478 - 1228 = |
| 9) If C.Pis Answer: 47592 SOLUTION 1 : Given: C.P = Loss = S.P = C.P - Loss = 48621 - 1029 = |
| 10) If C.Pis Answer: 45091 SOLUTION 1 : Given: C.P = Loss = S.P = C.P - Loss = 46175 - 1084 = |