Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) The number of students entrolled in a school is 1601. If the entrollement increases by 4 % every year , how many students will be there after 4 years
Answer:_______________ |
| 2) The number of students entrolled in a school is 2426. If the entrollement increases by 4 % every year , how many students will be there after 3 years
Answer:_______________ |
| 3) The number of students entrolled in a school is 2875. If the entrollement increases by 3 % every year , how many students will be there after 2 years
Answer:_______________ |
| 4) The number of students entrolled in a school is 1582. If the entrollement increases by 5 % every year , how many students will be there after 4 years
Answer:_______________ |
| 5) The number of students entrolled in a school is 1955. If the entrollement increases by 5 % every year , how many students will be there after 3 years
Answer:_______________ |
| 6) The number of students entrolled in a school is 2589. If the entrollement increases by 3 % every year , how many students will be there after 2 years
Answer:_______________ |
| 7) The number of students entrolled in a school is 1281. If the entrollement increases by 2 % every year , how many students will be there after 2 years
Answer:_______________ |
| 8) The number of students entrolled in a school is 1261. If the entrollement increases by 3 % every year , how many students will be there after 2 years
Answer:_______________ |
| 9) The number of students entrolled in a school is 2085. If the entrollement increases by 4 % every year , how many students will be there after 2 years
Answer:_______________ |
| 10) The number of students entrolled in a school is 2328. If the entrollement increases by 3 % every year , how many students will be there after 3 years
Answer:_______________ |
| 1) The number of students entrolled in a school is 1601. If the entrollement increases by 4 % every year , how many students will be there after 4 years Answer: 1873 SOLUTION 1 : Given: P = n =4 years r = 4% Appreciation : A = P[1+(r÷100)]n = 1601[1+(4÷100)]{n1} =1601[1+0.04]4 = 1601(1.04)4 = 1601 x 1.16985856 =
|
| 2) The number of students entrolled in a school is 2426. If the entrollement increases by 4 % every year , how many students will be there after 3 years Answer: 2729 SOLUTION 1 : Given: P = n =3 years r = 4% Appreciation : A = P[1+(r÷100)]n = 2426[1+(4÷100)]{n1} =2426[1+0.04]3 = 2426(1.04)3 = 2426 x 1.124864 =
|
| 3) The number of students entrolled in a school is 2875. If the entrollement increases by 3 % every year , how many students will be there after 2 years Answer: 3050 SOLUTION 1 : Given: P = n =2 years r = 3% Appreciation : A = P[1+(r÷100)]n = 2875[1+(3÷100)]{n1} =2875[1+0.03]2 = 2875(1.03)2 = 2875 x 1.0609 =
|
| 4) The number of students entrolled in a school is 1582. If the entrollement increases by 5 % every year , how many students will be there after 4 years Answer: 1923 SOLUTION 1 : Given: P = n =4 years r = 5% Appreciation : A = P[1+(r÷100)]n = 1582[1+(5÷100)]{n1} =1582[1+0.05]4 = 1582(1.05)4 = 1582 x 1.21550625 =
|
| 5) The number of students entrolled in a school is 1955. If the entrollement increases by 5 % every year , how many students will be there after 3 years Answer: 2263 SOLUTION 1 : Given: P = n =3 years r = 5% Appreciation : A = P[1+(r÷100)]n = 1955[1+(5÷100)]{n1} =1955[1+0.05]3 = 1955(1.05)3 = 1955 x 1.157625 =
|
| 6) The number of students entrolled in a school is 2589. If the entrollement increases by 3 % every year , how many students will be there after 2 years Answer: 2747 SOLUTION 1 : Given: P = n =2 years r = 3% Appreciation : A = P[1+(r÷100)]n = 2589[1+(3÷100)]{n1} =2589[1+0.03]2 = 2589(1.03)2 = 2589 x 1.0609 =
|
| 7) The number of students entrolled in a school is 1281. If the entrollement increases by 2 % every year , how many students will be there after 2 years Answer: 1333 SOLUTION 1 : Given: P = n =2 years r = 2% Appreciation : A = P[1+(r÷100)]n = 1281[1+(2÷100)]{n1} =1281[1+0.02]2 = 1281(1.02)2 = 1281 x 1.0404 =
|
| 8) The number of students entrolled in a school is 1261. If the entrollement increases by 3 % every year , how many students will be there after 2 years Answer: 1338 SOLUTION 1 : Given: P = n =2 years r = 3% Appreciation : A = P[1+(r÷100)]n = 1261[1+(3÷100)]{n1} =1261[1+0.03]2 = 1261(1.03)2 = 1261 x 1.0609 =
|
| 9) The number of students entrolled in a school is 2085. If the entrollement increases by 4 % every year , how many students will be there after 2 years Answer: 2255 SOLUTION 1 : Given: P = n =2 years r = 4% Appreciation : A = P[1+(r÷100)]n = 2085[1+(4÷100)]{n1} =2085[1+0.04]2 = 2085(1.04)2 = 2085 x 1.0816 =
|
| 10) The number of students entrolled in a school is 2328. If the entrollement increases by 3 % every year , how many students will be there after 3 years Answer: 2544 SOLUTION 1 : Given: P = n =3 years r = 3% Appreciation : A = P[1+(r÷100)]n = 2328[1+(3÷100)]{n1} =2328[1+0.03]3 = 2328(1.03)3 = 2328 x 1.092727 =
|