Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) The sum of
Answer:_______________ |
| 2) The sum of
Answer:_______________ |
| 3) The sum of
Answer:_______________ |
| 4) The sum of
Answer:_______________ |
| 5) The sum of
Answer:_______________ |
| 6) The sum of
Answer:_______________ |
| 7) The sum of
Answer:_______________ |
| 8) The sum of
Answer:_______________ |
| 9) The sum of
Answer:_______________ |
| 10) The sum of
Answer:_______________ |
| 1) The sum of
SOLUTION 1 : Soln:
Step:1 Consider the principal & interest.As the principal increases from 1467 to 2473.The no of interest also increases. It is in inverese variaton. the multiplying factor = Step :2 Consider the principal & months.As the no of months increases from 2 to9.The no of interest increases. It is in inverese variation. The multiplying factor = x = x x 150 = 1.69 x 4.50 x 150 =
|
| 2) The sum of
SOLUTION 1 : Soln:
Step:1 Consider the principal & interest.As the principal increases from 1382 to 2440.The no of interest also increases. It is in inverese variaton. the multiplying factor = Step :2 Consider the principal & months.As the no of months increases from 3 to6.The no of interest increases. It is in inverese variation. The multiplying factor = x = x x 184 = 1.77 x 2.00 x 184 =
|
| 3) The sum of
SOLUTION 1 : Soln:
Step:1 Consider the principal & interest.As the principal increases from 1240 to 2221.The no of interest also increases. It is in inverese variaton. the multiplying factor = Step :2 Consider the principal & months.As the no of months increases from 3 to9.The no of interest increases. It is in inverese variation. The multiplying factor = x = x x 129 = 1.79 x 3.00 x 129 =
|
| 4) The sum of
SOLUTION 1 : Soln:
Step:1 Consider the principal & interest.As the principal increases from 1014 to 2030.The no of interest also increases. It is in inverese variaton. the multiplying factor = Step :2 Consider the principal & months.As the no of months increases from 2 to8.The no of interest increases. It is in inverese variation. The multiplying factor = x = x x 109 = 2.00 x 4.00 x 109 =
|
| 5) The sum of
SOLUTION 1 : Soln:
Step:1 Consider the principal & interest.As the principal increases from 1269 to 2406.The no of interest also increases. It is in inverese variaton. the multiplying factor = Step :2 Consider the principal & months.As the no of months increases from 5 to7.The no of interest increases. It is in inverese variation. The multiplying factor = x = x x 191 = 1.90 x 1.40 x 191 =
|
| 6) The sum of
SOLUTION 1 : Soln:
Step:1 Consider the principal & interest.As the principal increases from 1229 to 2198.The no of interest also increases. It is in inverese variaton. the multiplying factor = Step :2 Consider the principal & months.As the no of months increases from 4 to8.The no of interest increases. It is in inverese variation. The multiplying factor = x = x x 172 = 1.79 x 2.00 x 172 =
|
| 7) The sum of
SOLUTION 1 : Soln:
Step:1 Consider the principal & interest.As the principal increases from 1450 to 2296.The no of interest also increases. It is in inverese variaton. the multiplying factor = Step :2 Consider the principal & months.As the no of months increases from 4 to7.The no of interest increases. It is in inverese variation. The multiplying factor = x = x x 188 = 1.58 x 1.75 x 188 =
|
| 8) The sum of
SOLUTION 1 : Soln:
Step:1 Consider the principal & interest.As the principal increases from 1159 to 2326.The no of interest also increases. It is in inverese variaton. the multiplying factor = Step :2 Consider the principal & months.As the no of months increases from 3 to9.The no of interest increases. It is in inverese variation. The multiplying factor = x = x x 151 = 2.01 x 3.00 x 151 =
|
| 9) The sum of
SOLUTION 1 : Soln:
Step:1 Consider the principal & interest.As the principal increases from 1134 to 2011.The no of interest also increases. It is in inverese variaton. the multiplying factor = Step :2 Consider the principal & months.As the no of months increases from 3 to8.The no of interest increases. It is in inverese variation. The multiplying factor = x = x x 198 = 1.77 x 2.67 x 198 =
|
| 10) The sum of
SOLUTION 1 : Soln:
Step:1 Consider the principal & interest.As the principal increases from 1051 to 2179.The no of interest also increases. It is in inverese variaton. the multiplying factor = Step :2 Consider the principal & months.As the no of months increases from 4 to6.The no of interest increases. It is in inverese variation. The multiplying factor = x = x x 102 = 2.07 x 1.50 x 102 =
|