Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) A worker receives
Answer:_______________ |
| 2) A worker receives
Answer:_______________ |
| 3) A worker receives
Answer:_______________ |
| 4) A worker receives
Answer:_______________ |
| 5) A worker receives
Answer:_______________ |
| 6) A worker receives
Answer:_______________ |
| 7) A worker receives
Answer:_______________ |
| 8) A worker receives
Answer:_______________ |
| 9) A worker receives
Answer:_______________ |
| 10) A worker receives
Answer:_______________ |
| 1) A worker receives Answer: 8633 SOLUTION 1 : Given : let his annual salary be Given 14% of x = x x = 14503 x = (14503 x = 1450300 /14 = 103592.85714286 Annual salary = His monthly salary= =
|
| 2) A worker receives Answer: 6394 SOLUTION 1 : Given : let his annual salary be Given 15% of x = x x = 11509 x = (11509 x = 1150900 /15 = 76726.666666667 Annual salary = His monthly salary= =
|
| 3) A worker receives Answer: 8628 SOLUTION 1 : Given : let his annual salary be Given 10% of x = x x = 10353 x = (10353 x = 1035300 /10 = 103530 Annual salary = His monthly salary= =
|
| 4) A worker receives Answer: 6817 SOLUTION 1 : Given : let his annual salary be Given 13% of x = x x = 10634 x = (10634 x = 1063400 /13 = 81800 Annual salary = His monthly salary= =
|
| 5) A worker receives Answer: 8393 SOLUTION 1 : Given : let his annual salary be Given 10% of x = x x = 10071 x = (10071 x = 1007100 /10 = 100710 Annual salary = His monthly salary= =
|
| 6) A worker receives Answer: 6261 SOLUTION 1 : Given : let his annual salary be Given 14% of x = x x = 10518 x = (10518 x = 1051800 /14 = 75128.571428571 Annual salary = His monthly salary= =
|
| 7) A worker receives Answer: 10451 SOLUTION 1 : Given : let his annual salary be Given 10% of x = x x = 12541 x = (12541 x = 1254100 /10 = 125410 Annual salary = His monthly salary= =
|
| 8) A worker receives Answer: 6701 SOLUTION 1 : Given : let his annual salary be Given 14% of x = x x = 11257 x = (11257 x = 1125700 /14 = 80407.142857143 Annual salary = His monthly salary= =
|
| 9) A worker receives Answer: 7308 SOLUTION 1 : Given : let his annual salary be Given 12% of x = x x = 10524 x = (10524 x = 1052400 /12 = 87700 Annual salary = His monthly salary= =
|
| 10) A worker receives Answer: 10336 SOLUTION 1 : Given : let his annual salary be Given 10% of x = x x = 12403 x = (12403 x = 1240300 /10 = 124030 Annual salary = His monthly salary= =
|