Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) A motorcycle was bought at
Answer:_______________ |
| 2) A motorcycle was bought at
Answer:_______________ |
| 3) A motorcycle was bought at
Answer:_______________ |
| 4) A motorcycle was bought at
Answer:_______________ |
| 5) A motorcycle was bought at
Answer:_______________ |
| 6) A motorcycle was bought at
Answer:_______________ |
| 7) A motorcycle was bought at
Answer:_______________ |
| 8) A motorcycle was bought at
Answer:_______________ |
| 9) A motorcycle was bought at
Answer:_______________ |
| 10) A motorcycle was bought at
Answer:_______________ |
| 1) A motorcycle was bought at Answer: 66739 SOLUTION 1 : Given : The value of motorcycle depreciates P = n = 1 year r = 2% A = P[ ]n = 68101[ ]1 = 68101[1-0.02]1 = 68101 x 0.981 = 66739 |
| 2) A motorcycle was bought at Answer: 67015 SOLUTION 1 : Given : The value of motorcycle depreciates P = n = 1 year r = 6% A = P[ ]n = 71293[ ]1 = 71293[1-0.06]1 = 71293 x 0.941 = 67015 |
| 3) A motorcycle was bought at Answer: 72237 SOLUTION 1 : Given : The value of motorcycle depreciates P = n = 1 year r = 2% A = P[ ]n = 73711[ ]1 = 73711[1-0.02]1 = 73711 x 0.981 = 72237 |
| 4) A motorcycle was bought at Answer: 66573 SOLUTION 1 : Given : The value of motorcycle depreciates P = n = 1 year r = 5% A = P[ ]n = 70077[ ]1 = 70077[1-0.05]1 = 70077 x 0.951 = 66573 |
| 5) A motorcycle was bought at Answer: 66121 SOLUTION 1 : Given : The value of motorcycle depreciates P = n = 1 year r = 6% A = P[ ]n = 70341[ ]1 = 70341[1-0.06]1 = 70341 x 0.941 = 66121 |
| 6) A motorcycle was bought at Answer: 73550 SOLUTION 1 : Given : The value of motorcycle depreciates P = n = 1 year r = 5% A = P[ ]n = 77421[ ]1 = 77421[1-0.05]1 = 77421 x 0.951 = 73550 |
| 7) A motorcycle was bought at Answer: 73652 SOLUTION 1 : Given : The value of motorcycle depreciates P = n = 1 year r = 3% A = P[ ]n = 75930[ ]1 = 75930[1-0.03]1 = 75930 x 0.971 = 73652 |
| 8) A motorcycle was bought at Answer: 62554 SOLUTION 1 : Given : The value of motorcycle depreciates P = n = 1 year r = 8% A = P[ ]n = 67994[ ]1 = 67994[1-0.08]1 = 67994 x 0.921 = 62554 |
| 9) A motorcycle was bought at Answer: 74015 SOLUTION 1 : Given : The value of motorcycle depreciates P = n = 1 year r = 7% A = P[ ]n = 79586[ ]1 = 79586[1-0.07]1 = 79586 x 0.931 = 74015 |
| 10) A motorcycle was bought at Answer: 67768 SOLUTION 1 : Given : The value of motorcycle depreciates P = n = 1 year r = 5% A = P[ ]n = 71335[ ]1 = 71335[1-0.05]1 = 71335 x 0.951 = 67768 |