Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) A garden is in the form of a triangle. Its base is 14 m and height is 26 m. Find the cost of levelling the garden at
Answer:_______________ |
| 2) A garden is in the form of a triangle. Its base is 15 m and height is 27 m. Find the cost of levelling the garden at
Answer:_______________ |
| 3) A garden is in the form of a triangle. Its base is 13 m and height is 25 m. Find the cost of levelling the garden at
Answer:_______________ |
| 4) A garden is in the form of a triangle. Its base is 14 m and height is 24 m. Find the cost of levelling the garden at
Answer:_______________ |
| 5) A garden is in the form of a triangle. Its base is 14 m and height is 23 m. Find the cost of levelling the garden at
Answer:_______________ |
| 6) A garden is in the form of a triangle. Its base is 11 m and height is 28 m. Find the cost of levelling the garden at
Answer:_______________ |
| 7) A garden is in the form of a triangle. Its base is 10 m and height is 28 m. Find the cost of levelling the garden at
Answer:_______________ |
| 8) A garden is in the form of a triangle. Its base is 14 m and height is 23 m. Find the cost of levelling the garden at
Answer:_______________ |
| 9) A garden is in the form of a triangle. Its base is 12 m and height is 22 m. Find the cost of levelling the garden at
Answer:_______________ |
| 10) A garden is in the form of a triangle. Its base is 13 m and height is 27 m. Find the cost of levelling the garden at
Answer:_______________ |
| 1) A garden is in the form of a triangle. Its base is 14 m and height is 26 m. Find the cost of levelling the garden at
SOLUTION 1 : Given : Base = 14 m Height = 26 m Area of the garden = x bx h = x 14 x 26 = 182 m2 Cost of levelling 1 sq m = Cost of levelling 182 sq .m = 182 x = |
| 2) A garden is in the form of a triangle. Its base is 15 m and height is 27 m. Find the cost of levelling the garden at
SOLUTION 1 : Given : Base = 15 m Height = 27 m Area of the garden = x bx h = x 15 x 27 = 202.5 m2 Cost of levelling 1 sq m = Cost of levelling 202.5 sq .m = 202.5 x = |
| 3) A garden is in the form of a triangle. Its base is 13 m and height is 25 m. Find the cost of levelling the garden at
SOLUTION 1 : Given : Base = 13 m Height = 25 m Area of the garden = x bx h = x 13 x 25 = 162.5 m2 Cost of levelling 1 sq m = Cost of levelling 162.5 sq .m = 162.5 x = |
| 4) A garden is in the form of a triangle. Its base is 14 m and height is 24 m. Find the cost of levelling the garden at
SOLUTION 1 : Given : Base = 14 m Height = 24 m Area of the garden = x bx h = x 14 x 24 = 168 m2 Cost of levelling 1 sq m = Cost of levelling 168 sq .m = 168 x = |
| 5) A garden is in the form of a triangle. Its base is 14 m and height is 23 m. Find the cost of levelling the garden at
SOLUTION 1 : Given : Base = 14 m Height = 23 m Area of the garden = x bx h = x 14 x 23 = 161 m2 Cost of levelling 1 sq m = Cost of levelling 161 sq .m = 161 x = |
| 6) A garden is in the form of a triangle. Its base is 11 m and height is 28 m. Find the cost of levelling the garden at
SOLUTION 1 : Given : Base = 11 m Height = 28 m Area of the garden = x bx h = x 11 x 28 = 154 m2 Cost of levelling 1 sq m = Cost of levelling 154 sq .m = 154 x = |
| 7) A garden is in the form of a triangle. Its base is 10 m and height is 28 m. Find the cost of levelling the garden at
SOLUTION 1 : Given : Base = 10 m Height = 28 m Area of the garden = x bx h = x 10 x 28 = 140 m2 Cost of levelling 1 sq m = Cost of levelling 140 sq .m = 140 x = |
| 8) A garden is in the form of a triangle. Its base is 14 m and height is 23 m. Find the cost of levelling the garden at
SOLUTION 1 : Given : Base = 14 m Height = 23 m Area of the garden = x bx h = x 14 x 23 = 161 m2 Cost of levelling 1 sq m = Cost of levelling 161 sq .m = 161 x = |
| 9) A garden is in the form of a triangle. Its base is 12 m and height is 22 m. Find the cost of levelling the garden at
SOLUTION 1 : Given : Base = 12 m Height = 22 m Area of the garden = x bx h = x 12 x 22 = 132 m2 Cost of levelling 1 sq m = Cost of levelling 132 sq .m = 132 x = |
| 10) A garden is in the form of a triangle. Its base is 13 m and height is 27 m. Find the cost of levelling the garden at
SOLUTION 1 : Given : Base = 13 m Height = 27 m Area of the garden = x bx h = x 13 x 27 = 175.5 m2 Cost of levelling 1 sq m = Cost of levelling 175.5 sq .m = 175.5 x = |