Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Multiply : - 6 and 8
Answer:_______________ |
| 2) Multiply : - 7 and 11
Answer:_______________ |
| 3) Multiply : - 6 and 7
Answer:_______________ |
| 4) Multiply : - 6 and 3
Answer:_______________ |
| 5) Multiply : - 10 and 14
Answer:_______________ |
| 6) Multiply : - 7 and 4
Answer:_______________ |
| 7) Multiply : - 7 and 10
Answer:_______________ |
| 8) Multiply : - 8 and 9
Answer:_______________ |
| 9) Multiply : - 3 and 4
Answer:_______________ |
| 10) Multiply : - 4 and 11
Answer:_______________ |
| 1) Multiply : - 6 and 8 Answer: -48 SOLUTION 1 : Given : -6 x 8 = -(6 x 8) = - 48 |
| 2) Multiply : - 7 and 11 Answer: -77 SOLUTION 1 : Given : -7 x 11 = -(7 x 11) = - 77 |
| 3) Multiply : - 6 and 7 Answer: -42 SOLUTION 1 : Given : -6 x 7 = -(6 x 7) = - 42 |
| 4) Multiply : - 6 and 3 Answer: -18 SOLUTION 1 : Given : -6 x 3 = -(6 x 3) = - 18 |
| 5) Multiply : - 10 and 14 Answer: -140 SOLUTION 1 : Given : -10 x 14 = -(10 x 14) = - 140 |
| 6) Multiply : - 7 and 4 Answer: -28 SOLUTION 1 : Given : -7 x 4 = -(7 x 4) = - 28 |
| 7) Multiply : - 7 and 10 Answer: -70 SOLUTION 1 : Given : -7 x 10 = -(7 x 10) = - 70 |
| 8) Multiply : - 8 and 9 Answer: -72 SOLUTION 1 : Given : -8 x 9 = -(8 x 9) = - 72 |
| 9) Multiply : - 3 and 4 Answer: -12 SOLUTION 1 : Given : -3 x 4 = -(3 x 4) = - 12 |
| 10) Multiply : - 4 and 11 Answer: -44 SOLUTION 1 : Given : -4 x 11 = -(4 x 11) = - 44 |