Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Keerthi earns
Answer:_______________ |
| 2) Keerthi earns
Answer:_______________ |
| 3) Swathi earns
Answer:_______________ |
| 4) Tulasi earns
Answer:_______________ |
| 5) Selvanayaki earns
Answer:_______________ |
| 6) Keerthi earns
Answer:_______________ |
| 7) Swathi earns
Answer:_______________ |
| 8) Swathi earns
Answer:_______________ |
| 9) Chithra earns
Answer:_______________ |
| 10) Swathi earns
Answer:_______________ |
| 1) Keerthi earns
SOLUTION 1 : Given : Keerthi earns every day = she will have in 12 days = 148 x 12 = |
| 2) Keerthi earns
SOLUTION 1 : Given : Keerthi earns every day = she will have in 25 days = 183 x 25 = |
| 3) Swathi earns
SOLUTION 1 : Given : Swathi earns every day = she will have in 14 days = 199 x 14 = |
| 4) Tulasi earns
SOLUTION 1 : Given : Tulasi earns every day = she will have in 26 days = 291 x 26 = |
| 5) Selvanayaki earns
SOLUTION 1 : Given : Selvanayaki earns every day = she will have in 28 days = 237 x 28 = |
| 6) Keerthi earns
SOLUTION 1 : Given : Keerthi earns every day = she will have in 12 days = 184 x 12 = |
| 7) Swathi earns
SOLUTION 1 : Given : Swathi earns every day = she will have in 29 days = 238 x 29 = |
| 8) Swathi earns
SOLUTION 1 : Given : Swathi earns every day = she will have in 13 days = 157 x 13 = |
| 9) Chithra earns
SOLUTION 1 : Given : Chithra earns every day = she will have in 19 days = 173 x 19 = |
| 10) Swathi earns
SOLUTION 1 : Given : Swathi earns every day = she will have in 15 days = 139 x 15 = |