Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) The product of two numbers is 181. One of the number is -16. What is the other number
Answer:_______________ |
| 2) The product of two numbers is 194. One of the number is -14. What is the other number
Answer:_______________ |
| 3) The product of two numbers is 146. One of the number is -18. What is the other number
Answer:_______________ |
| 4) The product of two numbers is 165. One of the number is -12. What is the other number
Answer:_______________ |
| 5) The product of two numbers is 142. One of the number is -19. What is the other number
Answer:_______________ |
| 6) The product of two numbers is 110. One of the number is -12. What is the other number
Answer:_______________ |
| 7) The product of two numbers is 163. One of the number is -13. What is the other number
Answer:_______________ |
| 8) The product of two numbers is 184. One of the number is -13. What is the other number
Answer:_______________ |
| 9) The product of two numbers is 170. One of the number is -10. What is the other number
Answer:_______________ |
| 10) The product of two numbers is 145. One of the number is -14. What is the other number
Answer:_______________ |
| 1) The product of two numbers is 181. One of the number is -16. What is the other number Answer: 11.3 SOLUTION 1 : Given : The product of two numbers = 181 One number is = -16 Given number x required number = 181 -16 x required number = 181 required number = 181/ -16 required number = -11.3
|
| 2) The product of two numbers is 194. One of the number is -14. What is the other number Answer: 13.9 SOLUTION 1 : Given : The product of two numbers = 194 One number is = -14 Given number x required number = 194 -14 x required number = 194 required number = 194/ -14 required number = -13.9
|
| 3) The product of two numbers is 146. One of the number is -18. What is the other number Answer: 8.1 SOLUTION 1 : Given : The product of two numbers = 146 One number is = -18 Given number x required number = 146 -18 x required number = 146 required number = 146/ -18 required number = -8.1
|
| 4) The product of two numbers is 165. One of the number is -12. What is the other number Answer: 13.8 SOLUTION 1 : Given : The product of two numbers = 165 One number is = -12 Given number x required number = 165 -12 x required number = 165 required number = 165/ -12 required number = -13.8
|
| 5) The product of two numbers is 142. One of the number is -19. What is the other number Answer: 7.5 SOLUTION 1 : Given : The product of two numbers = 142 One number is = -19 Given number x required number = 142 -19 x required number = 142 required number = 142/ -19 required number = -7.5
|
| 6) The product of two numbers is 110. One of the number is -12. What is the other number Answer: 9.2 SOLUTION 1 : Given : The product of two numbers = 110 One number is = -12 Given number x required number = 110 -12 x required number = 110 required number = 110/ -12 required number = -9.2
|
| 7) The product of two numbers is 163. One of the number is -13. What is the other number Answer: 12.5 SOLUTION 1 : Given : The product of two numbers = 163 One number is = -13 Given number x required number = 163 -13 x required number = 163 required number = 163/ -13 required number = -12.5
|
| 8) The product of two numbers is 184. One of the number is -13. What is the other number Answer: 14.2 SOLUTION 1 : Given : The product of two numbers = 184 One number is = -13 Given number x required number = 184 -13 x required number = 184 required number = 184/ -13 required number = -14.2
|
| 9) The product of two numbers is 170. One of the number is -10. What is the other number Answer: 17.0 SOLUTION 1 : Given : The product of two numbers = 170 One number is = -10 Given number x required number = 170 -10 x required number = 170 required number = 170/ -10 required number = -17.0
|
| 10) The product of two numbers is 145. One of the number is -14. What is the other number Answer: 10.4 SOLUTION 1 : Given : The product of two numbers = 145 One number is = -14 Given number x required number = 145 -14 x required number = 145 required number = 145/ -14 required number = -10.4
|