Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Chithra bought a pen for
Answer:_______________ |
| 2) Tulasi bought a pen for
Answer:_______________ |
| 3) Tulasi bought a pen for
Answer:_______________ |
| 4) Selvanayaki bought a pen for
Answer:_______________ |
| 5) Ovini bought a pen for
Answer:_______________ |
| 6) Kumutha bought a pen for
Answer:_______________ |
| 7) Panimalar bought a pen for
Answer:_______________ |
| 8) Swathi bought a pen for
Answer:_______________ |
| 9) Chithra bought a pen for
Answer:_______________ |
| 10) Ponnalagu bought a pen for
Answer:_______________ |
| 1) Chithra bought a pen for Answer: 190 SOLUTION 1 : Soln : Cost of one pen = Cost of one pencil = Cost of one notebook = Chithra total expenditure = 158.5+6.5+25 = |
| 2) Tulasi bought a pen for Answer: 191 SOLUTION 1 : Soln : Cost of one pen = Cost of one pencil = Cost of one notebook = Tulasi total expenditure = 156.5+8.5+26 = |
| 3) Tulasi bought a pen for Answer: 194 SOLUTION 1 : Soln : Cost of one pen = Cost of one pencil = Cost of one notebook = Tulasi total expenditure = 162.5+8.5+23 = |
| 4) Selvanayaki bought a pen for Answer: 200 SOLUTION 1 : Soln : Cost of one pen = Cost of one pencil = Cost of one notebook = Selvanayaki total expenditure = 162.5+8.5+29 = |
| 5) Ovini bought a pen for Answer: 202 SOLUTION 1 : Soln : Cost of one pen = Cost of one pencil = Cost of one notebook = Ovini total expenditure = 163.5+8.5+30 = |
| 6) Kumutha bought a pen for Answer: 190 SOLUTION 1 : Soln : Cost of one pen = Cost of one pencil = Cost of one notebook = Kumutha total expenditure = 154.5+8.5+27 = |
| 7) Panimalar bought a pen for Answer: 193 SOLUTION 1 : Soln : Cost of one pen = Cost of one pencil = Cost of one notebook = Panimalar total expenditure = 158.5+8.5+26 = |
| 8) Swathi bought a pen for Answer: 184 SOLUTION 1 : Soln : Cost of one pen = Cost of one pencil = Cost of one notebook = Swathi total expenditure = 151.5+6.5+26 = |
| 9) Chithra bought a pen for Answer: 198 SOLUTION 1 : Soln : Cost of one pen = Cost of one pencil = Cost of one notebook = Chithra total expenditure = 163.5+9.5+25 = |
| 10) Ponnalagu bought a pen for Answer: 198 SOLUTION 1 : Soln : Cost of one pen = Cost of one pencil = Cost of one notebook = Ponnalagu total expenditure = 168.5+7.5+22 = |