Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Simplify : 2x104
Answer:_______________ |
| 2) Simplify : 2x105
Answer:_______________ |
| 3) Simplify : 3x104
Answer:_______________ |
| 4) Simplify : 5x101
Answer:_______________ |
| 5) Simplify : 3x106
Answer:_______________ |
| 6) Simplify : 3x101
Answer:_______________ |
| 7) Simplify : 0x105
Answer:_______________ |
| 8) Simplify : 1x101
Answer:_______________ |
| 9) Simplify : 5x102
Answer:_______________ |
| 10) Simplify : 4x106
Answer:_______________ |
| 1) Simplify : 2x104 Answer: 20000 SOLUTION 1 : Soln : 2x104 = 2x104 =2x10000 =20000 |
| 2) Simplify : 2x105 Answer: 200000 SOLUTION 1 : Soln : 2x105 = 2x105 =2x100000 =200000 |
| 3) Simplify : 3x104 Answer: 30000 SOLUTION 1 : Soln : 3x104 = 3x104 =3x10000 =30000 |
| 4) Simplify : 5x101 Answer: 50 SOLUTION 1 : Soln : 5x101 = 5x101 =5x10 =50 |
| 5) Simplify : 3x106 Answer: 3000000 SOLUTION 1 : Soln : 3x106 = 3x106 =3x1000000 =3000000 |
| 6) Simplify : 3x101 Answer: 30 SOLUTION 1 : Soln : 3x101 = 3x101 =3x10 =30 |
| 7) Simplify : 0x105 Answer: 0 SOLUTION 1 : Soln : 0x105 = 0x105 =0x100000 =0 |
| 8) Simplify : 1x101 Answer: 10 SOLUTION 1 : Soln : 1x101 = 1x101 =1x10 =10 |
| 9) Simplify : 5x102 Answer: 500 SOLUTION 1 : Soln : 5x102 = 5x102 =5x100 =500 |
| 10) Simplify : 4x106 Answer: 4000000 SOLUTION 1 : Soln : 4x106 = 4x106 =4x1000000 =4000000 |