Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Karna's father gave him
Answer:_______________ |
| 2) Moorthi's father gave him
Answer:_______________ |
| 3) Balaji's father gave him
Answer:_______________ |
| 4) Narayanan's father gave him
Answer:_______________ |
| 5) Moorthi's father gave him
Answer:_______________ |
| 6) Chidambaram's father gave him
Answer:_______________ |
| 7) Selvan's father gave him
Answer:_______________ |
| 8) Pugal's father gave him
Answer:_______________ |
| 9) Kumar's father gave him
Answer:_______________ |
| 10) Murugan's father gave him
Answer:_______________ |
| 1) Karna's father gave him
SOLUTION 1 : Let the amount of money Karna had in the begining Money given by Karnas father is Given, x + 60 = 160 x = 160 - 60 ( on transposing + 60 becomes - 60 ) x = 100 Hence, the amount of money Karna had in the begining is |
| 2) Moorthi's father gave him
SOLUTION 1 : Let the amount of money Moorthi had in the begining Money given by Moorthis father is Given, y + 50 = 140 y = 140 - 50 ( on transposing + 50 becomes - 50 ) y = 90 Hence, the amount of money Moorthi had in the begining is |
| 3) Balaji's father gave him
SOLUTION 1 : Let the amount of money Balaji had in the begining Money given by Balajis father is Given, x + 40 = 160 x = 160 - 40 ( on transposing + 40 becomes - 40 ) x = 120 Hence, the amount of money Balaji had in the begining is |
| 4) Narayanan's father gave him
SOLUTION 1 : Let the amount of money Narayanan had in the begining Money given by Narayanans father is Given, y + 60 = 120 y = 120 - 60 ( on transposing + 60 becomes - 60 ) y = 60 Hence, the amount of money Narayanan had in the begining is |
| 5) Moorthi's father gave him
SOLUTION 1 : Let the amount of money Moorthi had in the begining Money given by Moorthis father is Given, x + 60 = 160 x = 160 - 60 ( on transposing + 60 becomes - 60 ) x = 100 Hence, the amount of money Moorthi had in the begining is |
| 6) Chidambaram's father gave him
SOLUTION 1 : Let the amount of money Chidambaram had in the begining Money given by Chidambarams father is Given, y + 40 = 130 y = 130 - 40 ( on transposing + 40 becomes - 40 ) y = 90 Hence, the amount of money Chidambaram had in the begining is |
| 7) Selvan's father gave him
SOLUTION 1 : Let the amount of money Selvan had in the begining Money given by Selvans father is Given, x + 70 = 150 x = 150 - 70 ( on transposing + 70 becomes - 70 ) x = 80 Hence, the amount of money Selvan had in the begining is |
| 8) Pugal's father gave him
SOLUTION 1 : Let the amount of money Pugal had in the begining Money given by Pugals father is Given, y + 50 = 170 y = 170 - 50 ( on transposing + 50 becomes - 50 ) y = 120 Hence, the amount of money Pugal had in the begining is |
| 9) Kumar's father gave him
SOLUTION 1 : Let the amount of money Kumar had in the begining Money given by Kumars father is Given, x + 50 = 150 x = 150 - 50 ( on transposing + 50 becomes - 50 ) x = 100 Hence, the amount of money Kumar had in the begining is |
| 10) Murugan's father gave him
SOLUTION 1 : Let the amount of money Murugan had in the begining Money given by Murugans father is Given, y + 40 = 130 y = 130 - 40 ( on transposing + 40 becomes - 40 ) y = 90 Hence, the amount of money Murugan had in the begining is |