Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) How many uniforms can be stitched from38 metres of cloth if each scout requires 8 metres for one uniform
Answer:_______________ |
| 2) How many uniforms can be stitched from39 metres of cloth if each scout requires 4 metres for one uniform
Answer:_______________ |
| 3) How many uniforms can be stitched from35 metres of cloth if each scout requires 3 metres for one uniform
Answer:_______________ |
| 4) How many uniforms can be stitched from42 metres of cloth if each scout requires 8 metres for one uniform
Answer:_______________ |
| 5) How many uniforms can be stitched from43 metres of cloth if each scout requires 4 metres for one uniform
Answer:_______________ |
| 6) How many uniforms can be stitched from40 metres of cloth if each scout requires 3 metres for one uniform
Answer:_______________ |
| 7) How many uniforms can be stitched from43 metres of cloth if each scout requires 6 metres for one uniform
Answer:_______________ |
| 8) How many uniforms can be stitched from46 metres of cloth if each scout requires 5 metres for one uniform
Answer:_______________ |
| 9) How many uniforms can be stitched from44 metres of cloth if each scout requires 2 metres for one uniform
Answer:_______________ |
| 10) How many uniforms can be stitched from31 metres of cloth if each scout requires 8 metres for one uniform
Answer:_______________ |
| 1) How many uniforms can be stitched from38 metres of cloth if each scout requires 8 metres for one uniform Answer: 5 SOLUTION 1 : Given : Required cloth for one uniform = 8 metres 38 metres cloth for x uniforms = 38 ÷ 8 = ÷ = x = = 5 5 uniforms can be stitched from 38
|
| 2) How many uniforms can be stitched from39 metres of cloth if each scout requires 4 metres for one uniform Answer: 9 SOLUTION 1 : Given : Required cloth for one uniform = 4 metres 39 metres cloth for x uniforms = 39 ÷ 4 = ÷ = x = = 9 9 uniforms can be stitched from 39
|
| 3) How many uniforms can be stitched from35 metres of cloth if each scout requires 3 metres for one uniform Answer: 11 SOLUTION 1 : Given : Required cloth for one uniform = 3 metres 35 metres cloth for x uniforms = 35 ÷ 3 = 14 ÷ = 14 x = = 11 11 uniforms can be stitched from 35
|
| 4) How many uniforms can be stitched from42 metres of cloth if each scout requires 8 metres for one uniform Answer: 5 SOLUTION 1 : Given : Required cloth for one uniform = 8 metres 42 metres cloth for x uniforms = 42 ÷ 8 = ÷ = x = = 5 5 uniforms can be stitched from 42
|
| 5) How many uniforms can be stitched from43 metres of cloth if each scout requires 4 metres for one uniform Answer: 10 SOLUTION 1 : Given : Required cloth for one uniform = 4 metres 43 metres cloth for x uniforms = 43 ÷ 4 = ÷ = x = = 10 10 uniforms can be stitched from 43
|
| 6) How many uniforms can be stitched from40 metres of cloth if each scout requires 3 metres for one uniform Answer: 12 SOLUTION 1 : Given : Required cloth for one uniform = 3 metres 40 metres cloth for x uniforms = 40 ÷ 3 = 16 ÷ = 16 x = = 12 12 uniforms can be stitched from 40
|
| 7) How many uniforms can be stitched from43 metres of cloth if each scout requires 6 metres for one uniform Answer: 7 SOLUTION 1 : Given : Required cloth for one uniform = 6 metres 43 metres cloth for x uniforms = 43 ÷ 6 = ÷ = x = = 7 7 uniforms can be stitched from 43
|
| 8) How many uniforms can be stitched from46 metres of cloth if each scout requires 5 metres for one uniform Answer: 9 SOLUTION 1 : Given : Required cloth for one uniform = 5 metres 46 metres cloth for x uniforms = 46 ÷ 5 = ÷ 2 = x = = 9 9 uniforms can be stitched from 46
|
| 9) How many uniforms can be stitched from44 metres of cloth if each scout requires 2 metres for one uniform Answer: 20 SOLUTION 1 : Given : Required cloth for one uniform = 2 metres 44 metres cloth for x uniforms = 44 ÷ 2 = ÷ = x = = 20 20 uniforms can be stitched from 44
|
| 10) How many uniforms can be stitched from31 metres of cloth if each scout requires 8 metres for one uniform Answer: 4 SOLUTION 1 : Given : Required cloth for one uniform = 8 metres 31 metres cloth for x uniforms = 31 ÷ 8 = ÷ = x = = 4 4 uniforms can be stitched from 31
|