Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Chellamal reads th of a book in 1 hour. How much of the book will she read in 1 hours
Answer:_______________ |
| 2) Poongodi reads th of a book in 1 hour. How much of the book will she read in 1 hours
Answer:_______________ |
| 3) Mithra reads th of a book in 1 hour. How much of the book will she read in 2 hours
Answer:_______________ |
| 4) Ponnalagu reads th of a book in 1 hour. How much of the book will she read in 1 hours
Answer:_______________ |
| 5) Chellamal reads th of a book in 1 hour. How much of the book will she read in 2 hours
Answer:_______________ |
| 6) Poongodi reads th of a book in 1 hour. How much of the book will she read in 1 hours
Answer:_______________ |
| 7) Indra reads th of a book in 1 hour. How much of the book will she read in 1 hours
Answer:_______________ |
| 8) Selvanayaki reads th of a book in 1 hour. How much of the book will she read in 1 hours
Answer:_______________ |
| 9) Kumutha reads th of a book in 1 hour. How much of the book will she read in 1 hours
Answer:_______________ |
| 10) Poovazhagi reads th of a book in 1 hour. How much of the book will she read in 2 hours
Answer:_______________ |
| 1) Chellamal reads th of a book in 1 hour. How much of the book will she read in 1 hours Answer: SOLUTION 1 : Given : The part of the book read by Chellamal in 1 hour = So, the part of the book read by her in 1 hour = 1 x = x
= = Chellamal reads part of a book in 1 hours. |
| 2) Poongodi reads th of a book in 1 hour. How much of the book will she read in 1 hours Answer: SOLUTION 1 : Given : The part of the book read by Poongodi in 1 hour = So, the part of the book read by her in 1 hour = 1 x = x
= = Poongodi reads part of a book in 1 hours. |
| 3) Mithra reads th of a book in 1 hour. How much of the book will she read in 2 hours Answer: SOLUTION 1 : Given : The part of the book read by Mithra in 1 hour = So, the part of the book read by her in 2 hour = 2 x = x
= = Mithra reads part of a book in 2 hours. |
| 4) Ponnalagu reads th of a book in 1 hour. How much of the book will she read in 1 hours Answer: SOLUTION 1 : Given : The part of the book read by Ponnalagu in 1 hour = So, the part of the book read by her in 1 hour = 1 x = x
= = Ponnalagu reads part of a book in 1 hours. |
| 5) Chellamal reads th of a book in 1 hour. How much of the book will she read in 2 hours Answer: SOLUTION 1 : Given : The part of the book read by Chellamal in 1 hour = So, the part of the book read by her in 2 hour = 2 x = x
= = Chellamal reads part of a book in 2 hours. |
| 6) Poongodi reads th of a book in 1 hour. How much of the book will she read in 1 hours Answer: SOLUTION 1 : Given : The part of the book read by Poongodi in 1 hour = So, the part of the book read by her in 1 hour = 1 x = x
= = Poongodi reads part of a book in 1 hours. |
| 7) Indra reads th of a book in 1 hour. How much of the book will she read in 1 hours Answer: SOLUTION 1 : Given : The part of the book read by Indra in 1 hour = So, the part of the book read by her in 1 hour = 1 x = x
= = Indra reads part of a book in 1 hours. |
| 8) Selvanayaki reads th of a book in 1 hour. How much of the book will she read in 1 hours Answer: SOLUTION 1 : Given : The part of the book read by Selvanayaki in 1 hour = So, the part of the book read by her in 1 hour = 1 x = x
= = Selvanayaki reads part of a book in 1 hours. |
| 9) Kumutha reads th of a book in 1 hour. How much of the book will she read in 1 hours Answer: SOLUTION 1 : Given : The part of the book read by Kumutha in 1 hour = So, the part of the book read by her in 1 hour = 1 x = x
= = Kumutha reads part of a book in 1 hours. |
| 10) Poovazhagi reads th of a book in 1 hour. How much of the book will she read in 2 hours Answer: SOLUTION 1 : Given : The part of the book read by Poovazhagi in 1 hour = So, the part of the book read by her in 2 hour = 2 x = x
= = Poovazhagi reads part of a book in 2 hours. |