Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Chithra monthly income is (i) the monthly income to the savings (ii) the monthly income to the expenses (iii)savings to the expenses (i) (ii) (iii) Answer:_______________ |
| 2) Chellamal monthly income is (i) the monthly income to the savings (ii) the monthly income to the expenses (iii)savings to the expenses (i) (ii) (iii) Answer:_______________ |
| 3) Jeevini monthly income is (i) the monthly income to the savings (ii) the monthly income to the expenses (iii)savings to the expenses (i) (ii) (iii) Answer:_______________ |
| 4) Jeevini monthly income is (i) the monthly income to the savings (ii) the monthly income to the expenses (iii)savings to the expenses (i) (ii) (iii) Answer:_______________ |
| 5) Keerthi monthly income is (i) the monthly income to the savings (ii) the monthly income to the expenses (iii)savings to the expenses (i) (ii) (iii) Answer:_______________ |
| 6) Parveen monthly income is (i) the monthly income to the savings (ii) the monthly income to the expenses (iii)savings to the expenses (i) (ii) (iii) Answer:_______________ |
| 7) Chithra monthly income is (i) the monthly income to the savings (ii) the monthly income to the expenses (iii)savings to the expenses (i) (ii) (iii) Answer:_______________ |
| 8) Thamarai monthly income is (i) the monthly income to the savings (ii) the monthly income to the expenses (iii)savings to the expenses (i) (ii) (iii) Answer:_______________ |
| 9) Parveen monthly income is (i) the monthly income to the savings (ii) the monthly income to the expenses (iii)savings to the expenses (i) (ii) (iii) Answer:_______________ |
| 10) Ponnalagu monthly income is (i) the monthly income to the savings (ii) the monthly income to the expenses (iii)savings to the expenses (i) (ii) (iii) Answer:_______________ |
| 1) Chithra monthly income is (i) the monthly income to the savings (ii) the monthly income to the expenses (iii)savings to the expenses (i) Answer: 106:1 (ii) Answer: 106:105 (iii) Answer: 1:105 SOLUTION 1 : Given : Monthly income = Savings = Expenses = = (i)Ratio of the monthly income to the savings = 1060 : 10 = 106:1 (ii)Ratio of the monthly income to the expenses= 1060 : 1050 =106:105 (iii) Ratio of savings to the expenses = 10 : 1050 = 1:105
|
| 2) Chellamal monthly income is (i) the monthly income to the savings (ii) the monthly income to the expenses (iii)savings to the expenses (i) Answer: 47:1 (ii) Answer: 47:46 (iii) Answer: 1:46 SOLUTION 1 : Given : Monthly income = Savings = Expenses = = (i)Ratio of the monthly income to the savings = 1880 : 40 = 47:1 (ii)Ratio of the monthly income to the expenses= 1880 : 1840 =47:46 (iii) Ratio of savings to the expenses = 40 : 1840 = 1:46
|
| 3) Jeevini monthly income is (i) the monthly income to the savings (ii) the monthly income to the expenses (iii)savings to the expenses (i) Answer: 68:3 (ii) Answer: 68:65 (iii) Answer: 3:65 SOLUTION 1 : Given : Monthly income = Savings = Expenses = = (i)Ratio of the monthly income to the savings = 1360 : 60 = 68:3 (ii)Ratio of the monthly income to the expenses= 1360 : 1300 =68:65 (iii) Ratio of savings to the expenses = 60 : 1300 = 3:65
|
| 4) Jeevini monthly income is (i) the monthly income to the savings (ii) the monthly income to the expenses (iii)savings to the expenses (i) Answer: 136:7 (ii) Answer: 136:129 (iii) Answer: 7:129 SOLUTION 1 : Given : Monthly income = Savings = Expenses = = (i)Ratio of the monthly income to the savings = 1360 : 70 = 136:7 (ii)Ratio of the monthly income to the expenses= 1360 : 1290 =136:129 (iii) Ratio of savings to the expenses = 70 : 1290 = 7:129
|
| 5) Keerthi monthly income is (i) the monthly income to the savings (ii) the monthly income to the expenses (iii)savings to the expenses (i) Answer: 116:3 (ii) Answer: 116:113 (iii) Answer: 3:113 SOLUTION 1 : Given : Monthly income = Savings = Expenses = = (i)Ratio of the monthly income to the savings = 2320 : 60 = 116:3 (ii)Ratio of the monthly income to the expenses= 2320 : 2260 =116:113 (iii) Ratio of savings to the expenses = 60 : 2260 = 3:113
|
| 6) Parveen monthly income is (i) the monthly income to the savings (ii) the monthly income to the expenses (iii)savings to the expenses (i) Answer: 229:6 (ii) Answer: 229:223 (iii) Answer: 6:223 SOLUTION 1 : Given : Monthly income = Savings = Expenses = = (i)Ratio of the monthly income to the savings = 2290 : 60 = 229:6 (ii)Ratio of the monthly income to the expenses= 2290 : 2230 =229:223 (iii) Ratio of savings to the expenses = 60 : 2230 = 6:223
|
| 7) Chithra monthly income is (i) the monthly income to the savings (ii) the monthly income to the expenses (iii)savings to the expenses (i) Answer: 165:7 (ii) Answer: 165:158 (iii) Answer: 7:158 SOLUTION 1 : Given : Monthly income = Savings = Expenses = = (i)Ratio of the monthly income to the savings = 1650 : 70 = 165:7 (ii)Ratio of the monthly income to the expenses= 1650 : 1580 =165:158 (iii) Ratio of savings to the expenses = 70 : 1580 = 7:158
|
| 8) Thamarai monthly income is (i) the monthly income to the savings (ii) the monthly income to the expenses (iii)savings to the expenses (i) Answer: 293:8 (ii) Answer: 293:285 (iii) Answer: 8:285 SOLUTION 1 : Given : Monthly income = Savings = Expenses = = (i)Ratio of the monthly income to the savings = 2930 : 80 = 293:8 (ii)Ratio of the monthly income to the expenses= 2930 : 2850 =293:285 (iii) Ratio of savings to the expenses = 80 : 2850 = 8:285
|
| 9) Parveen monthly income is (i) the monthly income to the savings (ii) the monthly income to the expenses (iii)savings to the expenses (i) Answer: 233:3 (ii) Answer: 233:230 (iii) Answer: 3:230 SOLUTION 1 : Given : Monthly income = Savings = Expenses = = (i)Ratio of the monthly income to the savings = 2330 : 30 = 233:3 (ii)Ratio of the monthly income to the expenses= 2330 : 2300 =233:230 (iii) Ratio of savings to the expenses = 30 : 2300 = 3:230
|
| 10) Ponnalagu monthly income is (i) the monthly income to the savings (ii) the monthly income to the expenses (iii)savings to the expenses (i) Answer: 24:1 (ii) Answer: 24:23 (iii) Answer: 1:23 SOLUTION 1 : Given : Monthly income = Savings = Expenses = = (i)Ratio of the monthly income to the savings = 1440 : 60 = 24:1 (ii)Ratio of the monthly income to the expenses= 1440 : 1380 =24:23 (iii) Ratio of savings to the expenses = 60 : 1380 = 1:23
|