Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) The rent for a room for 6 months is
Answer:_______________ |
| 2) The rent for a room for 8 months is
Answer:_______________ |
| 3) The rent for a room for 2 months is
Answer:_______________ |
| 4) The rent for a room for 8 months is
Answer:_______________ |
| 5) The rent for a room for 8 months is
Answer:_______________ |
| 6) The rent for a room for 8 months is
Answer:_______________ |
| 7) The rent for a room for 7 months is
Answer:_______________ |
| 8) The rent for a room for 7 months is
Answer:_______________ |
| 9) The rent for a room for 8 months is
Answer:_______________ |
| 10) The rent for a room for 4 months is
Answer:_______________ |
| 1) The rent for a room for 6 months is Answer: 61452 SOLUTION 1 : Given : The rent for a room for a 6 months = The rent for a room for a month = = The rent for 3 year = 36x1707 = |
| 2) The rent for a room for 8 months is Answer: 352080 SOLUTION 1 : Given : The rent for a room for a 8 months = The rent for a room for a month = = The rent for 5 year = 60x5868 = |
| 3) The rent for a room for 2 months is Answer: 288480 SOLUTION 1 : Given : The rent for a room for a 2 months = The rent for a room for a month = = The rent for 2 year = 24x12020 = |
| 4) The rent for a room for 8 months is Answer: 208656 SOLUTION 1 : Given : The rent for a room for a 8 months = The rent for a room for a month = = The rent for 4 year = 48x4347 = |
| 5) The rent for a room for 8 months is Answer: 68616 SOLUTION 1 : Given : The rent for a room for a 8 months = The rent for a room for a month = = The rent for 1 year = 12x5718 = |
| 6) The rent for a room for 8 months is Answer: 336300 SOLUTION 1 : Given : The rent for a room for a 8 months = The rent for a room for a month = = The rent for 5 year = 60x5605 = |
| 7) The rent for a room for 7 months is Answer: 53880 SOLUTION 1 : Given : The rent for a room for a 7 months = The rent for a room for a month = = The rent for 1 year = 12x4490 = |
| 8) The rent for a room for 7 months is Answer: 111480 SOLUTION 1 : Given : The rent for a room for a 7 months = The rent for a room for a month = = The rent for 2 year = 24x4645 = |
| 9) The rent for a room for 8 months is Answer: 161352 SOLUTION 1 : Given : The rent for a room for a 8 months = The rent for a room for a month = = The rent for 3 year = 36x4482 = |
| 10) The rent for a room for 4 months is Answer: 106224 SOLUTION 1 : Given : The rent for a room for a 4 months = The rent for a room for a month = = The rent for 1 year = 12x8852 = |