Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Parveen is 60 years old.
Answer:_______________ |
| 2) Selvanayaki is 57 years old.
Answer:_______________ |
| 3) Chithra is 64 years old.
Answer:_______________ |
| 4) Poovazhagi is 68 years old.
Answer:_______________ |
| 5) Panimalar is 68 years old.
Answer:_______________ |
| 6) Tamilselvi is 61 years old.
Answer:_______________ |
| 7) Tamilselvi is 56 years old.
Answer:_______________ |
| 8) Jeevini is 63 years old.
Answer:_______________ |
| 9) Poovazhagi is 67 years old.
Answer:_______________ |
| 10) Panimalar is 58 years old.
Answer:_______________ |
| 1) Parveen is 60 years old. Answer: 25 SOLUTION 1 : 60 years old Parveen Ponnalagu 35 years younger 60 - 35 = 25 years old Ponnalagu is 25 years old. |
| 2) Selvanayaki is 57 years old. Answer: 35 SOLUTION 1 : 57 years old Selvanayaki Ovini 22 years younger 57 - 22 = 35 years old Ovini is 35 years old. |
| 3) Chithra is 64 years old. Answer: 38 SOLUTION 1 : 64 years old Chithra Ramani 26 years younger 64 - 26 = 38 years old Ramani is 38 years old. |
| 4) Poovazhagi is 68 years old. Answer: 57 SOLUTION 1 : 68 years old Poovazhagi Pavi 11 years younger 68 - 11 = 57 years old Pavi is 57 years old. |
| 5) Panimalar is 68 years old. Answer: 54 SOLUTION 1 : 68 years old Panimalar Indra 14 years younger 68 - 14 = 54 years old Indra is 54 years old. |
| 6) Tamilselvi is 61 years old. Answer: 41 SOLUTION 1 : 61 years old Tamilselvi Ponnalagu 20 years younger 61 - 20 = 41 years old Ponnalagu is 41 years old. |
| 7) Tamilselvi is 56 years old. Answer: 30 SOLUTION 1 : 56 years old Tamilselvi Mithra 26 years younger 56 - 26 = 30 years old Mithra is 30 years old. |
| 8) Jeevini is 63 years old. Answer: 49 SOLUTION 1 : 63 years old Jeevini Kumutha 14 years younger 63 - 14 = 49 years old Kumutha is 49 years old. |
| 9) Poovazhagi is 67 years old. Answer: 39 SOLUTION 1 : 67 years old Poovazhagi Haritha 28 years younger 67 - 28 = 39 years old Haritha is 39 years old. |
| 10) Panimalar is 58 years old. Answer: 31 SOLUTION 1 : 58 years old Panimalar Pavi 27 years younger 58 - 27 = 31 years old Pavi is 31 years old. |