Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Parveen has 16 fruits.
Answer:_______________ |
| 2) Savithri has 15 fruits.
Answer:_______________ |
| 3) Parveen has 19 fruits.
Answer:_______________ |
| 4) Ramani has 20 fruits.
Answer:_______________ |
| 5) Haritha has 19 fruits.
Answer:_______________ |
| 6) Haritha has 15 fruits.
Answer:_______________ |
| 7) Savithri has 16 fruits.
Answer:_______________ |
| 8) Panimalar has 16 fruits.
Answer:_______________ |
| 9) Tamilselvi has 20 fruits.
Answer:_______________ |
| 10) Ovini has 17 fruits.
Answer:_______________ |
| 1) Parveen has 16 fruits. Answer: 15 SOLUTION 1 : 16 fruits 1 orange apples 16 - 1 = 15 15 of the fruits are apples. |
| 2) Savithri has 15 fruits. Answer: 9 SOLUTION 1 : 15 fruits 6 oranges apples 15 - 6 = 9 9 of the fruits are apples. |
| 3) Parveen has 19 fruits. Answer: 18 SOLUTION 1 : 19 fruits 1 orange apples 19 - 1 = 18 18 of the fruits are apples. |
| 4) Ramani has 20 fruits. Answer: 12 SOLUTION 1 : 20 fruits 8 oranges apples 20 - 8 = 12 12 of the fruits are apples. |
| 5) Haritha has 19 fruits. Answer: 18 SOLUTION 1 : 19 fruits 1 orange apples 19 - 1 = 18 18 of the fruits are apples. |
| 6) Haritha has 15 fruits. Answer: 10 SOLUTION 1 : 15 fruits 5 oranges apples 15 - 5 = 10 10 of the fruits are apples. |
| 7) Savithri has 16 fruits. Answer: 15 SOLUTION 1 : 16 fruits 1 orange apples 16 - 1 = 15 15 of the fruits are apples. |
| 8) Panimalar has 16 fruits. Answer: 6 SOLUTION 1 : 16 fruits 10 oranges apples 16 - 10 = 6 6 of the fruits are apples. |
| 9) Tamilselvi has 20 fruits. Answer: 19 SOLUTION 1 : 20 fruits 1 orange apples 20 - 1 = 19 19 of the fruits are apples. |
| 10) Ovini has 17 fruits. Answer: 6 SOLUTION 1 : 17 fruits 11 oranges apples 17 - 11 = 6 6 of the fruits are apples. |