Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Parveen has 21 sweets.
Answer:_______________ |
| 2) Ponnalagu has 22 sweets.
Answer:_______________ |
| 3) Kumutha has 30 sweets.
Answer:_______________ |
| 4) Thamarai has 29 sweets.
Answer:_______________ |
| 5) Haritha has 21 sweets.
Answer:_______________ |
| 6) Panimalar has 27 sweets.
Answer:_______________ |
| 7) Poovazhagi has 27 sweets.
Answer:_______________ |
| 8) Thamarai has 27 sweets.
Answer:_______________ |
| 9) Panimalar has 30 sweets.
Answer:_______________ |
| 10) Tamilselvi has 29 sweets.
Answer:_______________ |
| 1) Parveen has 21 sweets. Answer: 58 SOLUTION 1 : 37 more than Parveen Parveen 21 Indra 21 + 37 = 58 Indra has 58 sweets. |
| 2) Ponnalagu has 22 sweets. Answer: 57 SOLUTION 1 : 35 more than Ponnalagu Ponnalagu 22 Jeevini 22 + 35 = 57 Jeevini has 57 sweets. |
| 3) Kumutha has 30 sweets. Answer: 70 SOLUTION 1 : 40 more than Kumutha Kumutha 30 Pavi 30 + 40 = 70 Pavi has 70 sweets. |
| 4) Thamarai has 29 sweets. Answer: 60 SOLUTION 1 : 31 more than Thamarai Thamarai 29 Indra 29 + 31 = 60 Indra has 60 sweets. |
| 5) Haritha has 21 sweets. Answer: 56 SOLUTION 1 : 35 more than Haritha Haritha 21 Keerthi 21 + 35 = 56 Keerthi has 56 sweets. |
| 6) Panimalar has 27 sweets. Answer: 61 SOLUTION 1 : 34 more than Panimalar Panimalar 27 Tulasi 27 + 34 = 61 Tulasi has 61 sweets. |
| 7) Poovazhagi has 27 sweets. Answer: 62 SOLUTION 1 : 35 more than Poovazhagi Poovazhagi 27 Haritha 27 + 35 = 62 Haritha has 62 sweets. |
| 8) Thamarai has 27 sweets. Answer: 67 SOLUTION 1 : 40 more than Thamarai Thamarai 27 Mithra 27 + 40 = 67 Mithra has 67 sweets. |
| 9) Panimalar has 30 sweets. Answer: 64 SOLUTION 1 : 34 more than Panimalar Panimalar 30 Pavi 30 + 34 = 64 Pavi has 64 sweets. |
| 10) Tamilselvi has 29 sweets. Answer: 68 SOLUTION 1 : 39 more than Tamilselvi Tamilselvi 29 Keerthi 29 + 39 = 68 Keerthi has 68 sweets. |