Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Pavi has 30 sweets.
Answer:_______________ |
| 2) Jeevini has 21 sweets.
Answer:_______________ |
| 3) Pavi has 23 sweets.
Answer:_______________ |
| 4) Poongodi has 24 sweets.
Answer:_______________ |
| 5) Poongodi has 21 sweets.
Answer:_______________ |
| 6) Parveen has 30 sweets.
Answer:_______________ |
| 7) Poovazhagi has 28 sweets.
Answer:_______________ |
| 8) Mithra has 27 sweets.
Answer:_______________ |
| 9) Poovazhagi has 22 sweets.
Answer:_______________ |
| 10) Pavi has 26 sweets.
Answer:_______________ |
| 1) Pavi has 30 sweets. Answer: 63 SOLUTION 1 : 33 more than Pavi Pavi 30 Poovazhagi 30 + 33 = 63 Poovazhagi has 63 sweets. |
| 2) Jeevini has 21 sweets. Answer: 56 SOLUTION 1 : 35 more than Jeevini Jeevini 21 Ovini 21 + 35 = 56 Ovini has 56 sweets. |
| 3) Pavi has 23 sweets. Answer: 58 SOLUTION 1 : 35 more than Pavi Pavi 23 Ponnalagu 23 + 35 = 58 Ponnalagu has 58 sweets. |
| 4) Poongodi has 24 sweets. Answer: 60 SOLUTION 1 : 36 more than Poongodi Poongodi 24 Ramani 24 + 36 = 60 Ramani has 60 sweets. |
| 5) Poongodi has 21 sweets. Answer: 52 SOLUTION 1 : 31 more than Poongodi Poongodi 21 Swathi 21 + 31 = 52 Swathi has 52 sweets. |
| 6) Parveen has 30 sweets. Answer: 67 SOLUTION 1 : 37 more than Parveen Parveen 30 Chithra 30 + 37 = 67 Chithra has 67 sweets. |
| 7) Poovazhagi has 28 sweets. Answer: 64 SOLUTION 1 : 36 more than Poovazhagi Poovazhagi 28 Indra 28 + 36 = 64 Indra has 64 sweets. |
| 8) Mithra has 27 sweets. Answer: 60 SOLUTION 1 : 33 more than Mithra Mithra 27 Selvanayaki 27 + 33 = 60 Selvanayaki has 60 sweets. |
| 9) Poovazhagi has 22 sweets. Answer: 53 SOLUTION 1 : 31 more than Poovazhagi Poovazhagi 22 Nandini 22 + 31 = 53 Nandini has 53 sweets. |
| 10) Pavi has 26 sweets. Answer: 63 SOLUTION 1 : 37 more than Pavi Pavi 26 Chithra 26 + 37 = 63 Chithra has 63 sweets. |