Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Tulasi and Barathan have 49 candies altogether. Answer:_______________ |
| 2) Haritha and Moorthi have 33 guppies altogether. Answer:_______________ |
| 3) Savithri and Narayanan have 48 candies altogether. Answer:_______________ |
| 4) Savithri and Chidambaram have 34 guppies altogether. Answer:_______________ |
| 5) Pavi and Sriram have 43 candies altogether. Answer:_______________ |
| 6) Poongodi and Sriram have 36 guppies altogether. Answer:_______________ |
| 7) Ovini and Kumar have 42 candies altogether. Answer:_______________ |
| 8) Poovazhagi and Kalai have 39 guppies altogether. Answer:_______________ |
| 9) Tamilselvi and Chidambaram have 49 candies altogether. Answer:_______________ |
| 10) Keerthi and Barathan have 34 guppies altogether. Answer:_______________ |
| 1) Tulasi and Barathan have 49 candies altogether. SOLUTION 1 : 28 Tulasi more Aria 49 Step 1: 49 - 28 = 21 Barathan has 21 candies. Step 2: 28 - 21 = 7 Tulasi has 7 candies more than Barathan. |
| 2) Haritha and Moorthi have 33 guppies altogether. SOLUTION 1 : 22 Haritha more Aria 33 Step 1: 33 - 22 = 11 Moorthi has 11 guppies. Step 2: 22 - 11 = 11 Haritha has 11 guppies more than Moorthi. |
| 3) Savithri and Narayanan have 48 candies altogether. SOLUTION 1 : 27 Savithri more Aria 48 Step 1: 48 - 27 = 21 Narayanan has 21 candies. Step 2: 27 - 21 = 6 Savithri has 6 candies more than Narayanan. |
| 4) Savithri and Chidambaram have 34 guppies altogether. SOLUTION 1 : 29 Savithri more Aria 34 Step 1: 34 - 29 = 5 Chidambaram has 5 guppies. Step 2: 29 - 5 = 24 Savithri has 24 guppies more than Chidambaram. |
| 5) Pavi and Sriram have 43 candies altogether. SOLUTION 1 : 27 Pavi more Aria 43 Step 1: 43 - 27 = 16 Sriram has 16 candies. Step 2: 27 - 16 = 11 Pavi has 11 candies more than Sriram. |
| 6) Poongodi and Sriram have 36 guppies altogether. SOLUTION 1 : 26 Poongodi more Aria 36 Step 1: 36 - 26 = 10 Sriram has 10 guppies. Step 2: 26 - 10 = 16 Poongodi has 16 guppies more than Sriram. |
| 7) Ovini and Kumar have 42 candies altogether. SOLUTION 1 : 29 Ovini more Aria 42 Step 1: 42 - 29 = 13 Kumar has 13 candies. Step 2: 29 - 13 = 16 Ovini has 16 candies more than Kumar. |
| 8) Poovazhagi and Kalai have 39 guppies altogether. SOLUTION 1 : 24 Poovazhagi more Aria 39 Step 1: 39 - 24 = 15 Kalai has 15 guppies. Step 2: 24 - 15 = 9 Poovazhagi has 9 guppies more than Kalai. |
| 9) Tamilselvi and Chidambaram have 49 candies altogether. SOLUTION 1 : 33 Tamilselvi more Aria 49 Step 1: 49 - 33 = 16 Chidambaram has 16 candies. Step 2: 33 - 16 = 17 Tamilselvi has 17 candies more than Chidambaram. |
| 10) Keerthi and Barathan have 34 guppies altogether. SOLUTION 1 : 21 Keerthi more Aria 34 Step 1: 34 - 21 = 13 Barathan has 13 guppies. Step 2: 21 - 13 = 8 Keerthi has 8 guppies more than Barathan. |