Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Kumutha has 1 sticker and was given 13 more. How many stickers does Kumutha have altogether
Answer:_______________ |
| 2) Keerthi has 7 sweets and was given 7 more. How many sweets does Keerthi have altogether
Answer:_______________ |
| 3) Tamilselvi has 13 buttons and was given 4 more. How many buttons does Tamilselvi have altogether
Answer:_______________ |
| 4) Ovini has 3 stickers and was given 13 more. How many stickers does Ovini have altogether
Answer:_______________ |
| 5) Ponnalagu has 1 balloon and was given 10 more. How many balloons does Ponnalagu have altogether
Answer:_______________ |
| 6) Mithra has 9 balloons and was given 9 more. How many balloons does Mithra have altogether
Answer:_______________ |
| 7) Haritha has 1 marble and was given 10 more. How many marbles does Haritha have altogether
Answer:_______________ |
| 8) Pavi has 1 sweet and was given 18 more. How many sweets does Pavi have altogether
Answer:_______________ |
| 9) Pavi has 1 button and was given 5 more. How many buttons does Pavi have altogether
Answer:_______________ |
| 10) Chithra has 4 marbles and was given 11 more. How many marbles does Chithra have altogether
Answer:_______________ |
| 1) Kumutha has 1 sticker and was given 13 more. How many stickers does Kumutha have altogether Answer: 14 SOLUTION 1 : 1 13 given 1 + 13 = 14 Kumutha has 14 stickers altogether. |
| 2) Keerthi has 7 sweets and was given 7 more. How many sweets does Keerthi have altogether Answer: 14 SOLUTION 1 : 7 7 given 7 + 7 = 14 Keerthi has 14 sweets altogether. |
| 3) Tamilselvi has 13 buttons and was given 4 more. How many buttons does Tamilselvi have altogether Answer: 17 SOLUTION 1 : 13 4 given 13 + 4 = 17 Tamilselvi has 17 stickers altogether. |
| 4) Ovini has 3 stickers and was given 13 more. How many stickers does Ovini have altogether Answer: 16 SOLUTION 1 : 3 13 given 3 + 13 = 16 Ovini has 16 stickers altogether. |
| 5) Ponnalagu has 1 balloon and was given 10 more. How many balloons does Ponnalagu have altogether Answer: 11 SOLUTION 1 : 1 10 given 1 + 10 = 11 Ponnalagu has 11 balloons altogether |
| 6) Mithra has 9 balloons and was given 9 more. How many balloons does Mithra have altogether Answer: 18 SOLUTION 1 : 9 9 given 9 + 9 = 18 Mithra has 18 balloons altogether |
| 7) Haritha has 1 marble and was given 10 more. How many marbles does Haritha have altogether Answer: 11 SOLUTION 1 : 1 10 given 1 + 10 = 11 Haritha has 11 marbles altogether |
| 8) Pavi has 1 sweet and was given 18 more. How many sweets does Pavi have altogether Answer: 19 SOLUTION 1 : 1 18 given 1 + 18 = 19 Pavi has 19 sweets altogether. |
| 9) Pavi has 1 button and was given 5 more. How many buttons does Pavi have altogether Answer: 6 SOLUTION 1 : 1 5 given 1 + 5 = 6 Pavi has 6 stickers altogether. |
| 10) Chithra has 4 marbles and was given 11 more. How many marbles does Chithra have altogether Answer: 15 SOLUTION 1 : 4 11 given 4 + 11 = 15 Chithra has 15 marbles altogether |