Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Ramani writes 6 pages of words everyday. Answer:_______________ |
| 2) Swathi writes 2 pages of words everyday. If Swathi writes everyday from Wednesday to Friday, how many pages does Swathi write altogether Answer:_______________ |
| 3) Thamarai writes 10 pages of words everyday. If Thamarai writes everyday from Thursday to Friday, how many pages does Thamarai write altogether Answer:_______________ |
| 4) Ramani writes 10 pages of words everyday. If Ramani writes everyday from Tuesday to Friday, how many pages does Ramani write altogether
Answer:_______________ |
| 5) Mithra writes 7 pages of words everyday. Answer:_______________ |
| 6) Haritha writes 3 pages of words everyday. If Haritha writes everyday from Wednesday to Friday, how many pages does Haritha write altogether Answer:_______________ |
| 7) Mithra writes 8 pages of words everyday. If Mithra writes everyday from Thursday to Friday, how many pages does Mithra write altogether Answer:_______________ |
| 8) Selvanayaki writes 6 pages of words everyday. If Selvanayaki writes everyday from Tuesday to Friday, how many pages does Selvanayaki write altogether
Answer:_______________ |
| 9) Tulasi writes 6 pages of words everyday. Answer:_______________ |
| 10) Ovini writes 7 pages of words everyday. If Ovini writes everyday from Wednesday to Friday, how many pages does Ovini write altogether Answer:_______________ |
| 1) Ramani writes 6 pages of words everyday. SOLUTION 1 : 5 x 6 = 30 |
| 2) Swathi writes 2 pages of words everyday. If Swathi writes everyday from Wednesday to Friday, how many pages does Swathi write altogether Answer: 6 SOLUTION 1 : 3 x 2 = 6 |
| 3) Thamarai writes 10 pages of words everyday. If Thamarai writes everyday from Thursday to Friday, how many pages does Thamarai write altogether Answer: 20 SOLUTION 1 : 2 x 10 = 20 |
| 4) Ramani writes 10 pages of words everyday. If Ramani writes everyday from Tuesday to Friday, how many pages does Ramani write altogether Answer: 40 SOLUTION 1 : 4 x 10 = 40 |
| 5) Mithra writes 7 pages of words everyday. SOLUTION 1 : 5 x 7 = 35 |
| 6) Haritha writes 3 pages of words everyday. If Haritha writes everyday from Wednesday to Friday, how many pages does Haritha write altogether Answer: 9 SOLUTION 1 : 3 x 3 = 9 |
| 7) Mithra writes 8 pages of words everyday. If Mithra writes everyday from Thursday to Friday, how many pages does Mithra write altogether Answer: 16 SOLUTION 1 : 2 x 8 = 16 |
| 8) Selvanayaki writes 6 pages of words everyday. If Selvanayaki writes everyday from Tuesday to Friday, how many pages does Selvanayaki write altogether Answer: 24 SOLUTION 1 : 4 x 6 = 24 |
| 9) Tulasi writes 6 pages of words everyday. SOLUTION 1 : 5 x 6 = 30 |
| 10) Ovini writes 7 pages of words everyday. If Ovini writes everyday from Wednesday to Friday, how many pages does Ovini write altogether Answer: 21 SOLUTION 1 : 3 x 7 = 21 |