Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Poovazhagi has 3, 20-cent coins. ( ) |
| 2) Savithri has 2, 20-cent coins. ( ) |
| 3) Thamarai has 4, 20-cent coins. ( ) |
| 4) Ramani has 5, 20-cent coins. ( ) |
| 5) Thamarai has 4, 20-cent coins. ( ) |
| 6) Haritha has 2, 20-cent coins. ( ) |
| 7) Chellamal has 3, 20-cent coins. ( ) |
| 8) Panimalar has 3, 20-cent coins. ( ) |
| 9) Nandini has 3, 20-cent coins. ( ) |
| 10) Ovini has 2, 20-cent coins. ( ) |
| 1) Poovazhagi has 3, 20-cent coins. Answer: 3 SOLUTION 1 : Step 1: 3 x 20 cents = 60 cents Step 2: 3 x 5 cents = 15 cents Step 3: 60 + 15 + 25 = 100 cents |
| 2) Savithri has 2, 20-cent coins. Answer: 4 SOLUTION 1 : Step 1: 2 x 20 cents = 40 cents Step 2: 2 x 5 cents = 10 cents Step 3: 40 + 10 + 25 = 75 cents |
| 3) Thamarai has 4, 20-cent coins. Answer: 2 SOLUTION 1 : Step 1: 4 x 20 cents = 80 cents Step 2: 3 x 5 cents = 15 cents Step 3: 80 + 15 + 25 = 120 cents |
| 4) Ramani has 5, 20-cent coins. Answer: 2 SOLUTION 1 : Step 1: 5 x 20 cents = 100 cents Step 2: 4 x 5 cents = 20 cents Step 3: 100 + 20 + 25 = 145 cents |
| 5) Thamarai has 4, 20-cent coins. Answer: 2 SOLUTION 1 : Step 1: 4 x 20 cents = 80 cents Step 2: 5 x 5 cents = 25 cents Step 3: 80 + 25 + 25 = 130 cents |
| 6) Haritha has 2, 20-cent coins. Answer: 3 SOLUTION 1 : Step 1: 2 x 20 cents = 40 cents Step 2: 5 x 5 cents = 25 cents Step 3: 40 + 25 + 25 = 90 cents |
| 7) Chellamal has 3, 20-cent coins. Answer: 1 SOLUTION 1 : Step 1: 3 x 20 cents = 60 cents Step 2: 5 x 5 cents = 25 cents Step 3: 60 + 25 + 25 = 110 cents |
| 8) Panimalar has 3, 20-cent coins. Answer: 3 SOLUTION 1 : Step 1: 3 x 20 cents = 60 cents Step 2: 2 x 5 cents = 10 cents Step 3: 60 + 10 + 25 = 95 cents |
| 9) Nandini has 3, 20-cent coins. Answer: 4 SOLUTION 1 : Step 1: 3 x 20 cents = 60 cents Step 2: 2 x 5 cents = 10 cents Step 3: 60 + 10 + 25 = 95 cents |
| 10) Ovini has 2, 20-cent coins. Answer: 3 SOLUTION 1 : Step 1: 2 x 20 cents = 40 cents Step 2: 3 x 5 cents = 15 cents Step 3: 40 + 15 + 25 = 80 cents |